Nieuw! Zvizzer Pre Cut

Nieuw! Zvizzer Pre Cut

Zvizzer Pre Cut

Een nieuwe polijstpasta is toegevoegd aan de Zvizzer lijn; de Zvizzer Pre Cut, de compleet nieuwe polijstpasta voor sterk verweerde/bekraste lakken. Een fantastische aanvulling op de toch al geweldige Zvizzer lijn. Ik heb deze pasta gelijk getest op mijn eigen Citroën C4 uit 2005. Aan de lak van deze 13 jaar oude auto is in het verleden nauwelijks onderhoud gepleegd en dat was te zien. Het was één en al kraswerk en doffe plekken. Om vóór en ná in 1 beeld te vangen heb ik alleen de linkerkant (bestuurderskant) van mijn C4 behandeld. Het resultaat is echt verbluffend! Met de Zvizzer PreCut verdwenen krassen en doffe plekken als sneeuw voor de zon. Met de Zvizzer Medium Cut heb ik de lak een perfecte en absoluut hologramvrije afwerking gegeven.  Omdat het resultaat zo mooi was heb ik de lak aan die kant voorzien van Kenolon Ceramic Shield, de keramische coating die een maximale hardheid haalt van 9H en de lak zo’n 3 jaar beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Om te laten zien hoe “waterafstotend” de lak wordt na de Kenolon Ceramic Shield heb ik een filmpje gemaakt van mijn eigen auto na de behandeling met deze keramische coating. Klik hier om het resultaat te zien. In Amerika zouden ze dit Aquafobic noemen..

mtfscheepers