Aanbrengen beschermende wax

Na het polijsten van het exterieur is de lak weer helemaal diep gereinigd, schoon, spiegelglad en heeft het een diepe glans. Om dit zo lang mogelijk vast te houden moet er een bescherming aangebracht worden.
Hierbij bied ik u als klant 2 mogelijkheden; beschermende wax of Kenolon Ceramic Shield (keramische coating)

De Beschermende wax is de T-Wax van Riwax. Deze hard-wax breng ik na het polijsten machinaal aan. Ik gebruik hiervoor een excentrisch roterende machine. Deze verdeelt de wax mooi evenredig over de lak en zorgt ervoor  dat ik alles raak. Voor een optimaal resultaat laat ik de T-Wax minimaal 2 uur intrekken zodat de wax een chemische reactie aangaat met de lak. Hierna poets ik de Wax uit en neem de overtollige wax af. Uitpoetsen kan zowel handmatig als machinaal. Ik geef er de voorkeur aan om het machinaal te doen om vervolgens alles nog even handmatig na te lopen met een zachte poetsdoek. Zo ben ik er zeker van dat alles perfect is uitgepoetst en krijgt lak een supermooie, diepe glans
De T-Wax beschermt de lak voor lange tijd. Afhankelijk van hoe vaak en waarmee de lak gewassen wordt is dat tussen 6 en 12 maanden. Klik hier om te zien wat deze behandeling kost.