Het reinigen van het interieur van een auto kan uiteen lopen van even de stofzuiger er doorheen halen en een doekje over de kunststofdelen tot een complete reiniging van (stoffen) bekleding, hemelbekleding, vloerbekleding, vloermatten en kunststofdelen.

Dat laatste geval geeft mij altijd weer een enorme uitdaging, en daar hou ik van! Gewapend met mijn Flex stofzuiger (een dijk van een stofzuiger mag ik wel zeggen), mijn Kärcher stoom- en bekledingreinigings apparaat en Lava Interni B Aroma van Fra-Ber als reinigingsmiddel ga ik aan de slag. Lava Interni B Aroma reinigt niet alleen heel diep, het bevat actieve enzymen die bacteriën doodt. Met andere woorden, uw bekleding is niet alleen schoon, het is ook hygiënisch gereinigd en ruikt weer superfris!

Voor de kleine hoekjes en gaatjes gebruik ik mijn interior brush en voor roosters van het ventilatie systeem heb ik een speciaal foam padje waarmee ik in de kleinste gaatjes kan komen. Ook kunststofdelen en het stuurwiel behandel ik met Lava Interni B Aroma.

Omdat het reinigen van een interieur maatwerk is kan ik geen vanaf prijs noemen. Het is altijd afhankelijk van de hoeveelheid werk.