Op deze pagina treft u een kleine greep uit mijn portfolio aan. Klik op de foto’s voor meer plaatjes en video’s. Nogmaals, dit is slechts een kleine greep uit mijn portfolio.

Uit privacy-overwegingen maak ik de kentekenplaten onherkenbaar. Ik heb de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren om foto’s en video’s van hun voertuigen te mogen gebruiken voor mijn online-activiteiten.

Audi Q5 55 TFSi e Quattro Competition 2020

Een vriend van mij vertrouwde mij zijn hele luxe Audi Q5 toe. Hij oogde al heel mooi, maar met de lamp erbij bleek er toch serieus werk aan de winkel. Ik doe natuurlijk niets liever dan dat. Deze Q5 in 3 stappen gepolijst en voorzien van Gtechniq Crystal Serum Light + Gtechniq Exo. Het resultaat; alsof de lak vloeibaar is! Bedankt Toon voor deze geweldige klus!

Niesmann + Bischoff camper

Deze Niesmann + Bischoff camper is letterlijk een huis op wielen. Met z’n 9,5 meter lang en zo’n 3 meter hoog was dit een Flinke klus!

Ford Focus ST Station 2018

Deze Ford Focus was hard toe aan een flinke polijstbeurt. De lak vertoonde enorm veel oneffenheden en kraswerk. Ik moest de lak dan ook in 3 stappen polijsten, maar het resultaat was geweldig!

BMW M4

Deze schitterende BMW M4 had wat liefde en aandacht nodig. Hij was dus in hele goede handen bij mij! 2 stappen gepolijst en voorzien van een duurzame wax. Het resultaat spreekt voor zich!

Audi Q7 2015

Deze schitterende Audi Q7 uit 2015 in prachtig blauw metallic was al heel mooi. Aan mij de eer om ‘m helemaal perfect te maken! In 3 stappen gepolijst, voorzien van 2 lagen coating (Gtechniq Crystal Serum Light + Gtechniq Exo), de velgen gecoat (met Gtechniq Wheel Armour) en een complete interieur-behandeling. Het resultaat; Verbluffend!

Volvo V60 Nieuw


Kijk! Deze klant begrijpt wat goed is voor zijn nieuwe Volvo V60..
Door de nieuwe Volvo V60 vóór aflevering in de Kenolon Ceramic Shield (keramische coating) te laten zetten is deze auto vanaf kilometer 1 optimaal beschermd tegen alle invloeden van buitenaf en dat zal de komende ca. 3 jaar zo blijven! Een betere start kun je voor een nieuwe auto niet bedenken! In dit geval heb ik ook de lichtmetalen velgen met deze coating behandeld. Zo krijgen remstof en straatvuil nauwelijks kans om zich aan de velg te hechten.
Bovendien scheelt dit een boel tijd èn geld. Door deze behandeling vóór nieuw aflevering te laten uitvoeren hoeft de lak niet gepolijst te worden èn, je hoeft op een later tijdstip de auto niet 2 dagen te missen. Je haalt de auto op bij de dealer en kunt gelijk gaan genieten van je nieuwe aankoop!

Citroën Nemo, 2012

Na ruim een half jaar had ik onlangs eindelijk tijd om mijn eigen bedrijfsauto,
een Citroën Nemo uit 2012 eens flink onderhanden te nemen. En dit was echt nodig!
Na 4 (!) stappen polijsten en een afwerking met de Kenolon Ceramic Shield (keramische coating) was dit het (letterlijk) oogverblindende resultaat.

Alfa Romeo Mito, 2008

Opel Insignia Sports Tourer, 2010

Deze Opel Insignia Sports Tourer uit 2010 zat letterlijk rondom vol met serieus kraswerk. Aan mij de nobele taak om er weer iets moois van te maken. En dat is gelukt! 98% van het kraswerk kreeg ik er uit en met de Kenolon Ceramic Shield (keramische coating) heb ik de lak perfect afgewerkt! Klik op bovenstaande foto om meer plaatjes én een video te bekijken.

Citroën C4, 2005


Mijn eigen Citroën C4 uit 2005 zag er echt beroerd uit. Hij is 15 jaar oud en er was nauwelijks onderhoud gepleegd aan de lak. Kortom, drama. Ik polijstte en coatte de linkerkant van mijn auto zodat voor en na 1 op 1 te zien is. Het resultaat is verbluffend. Kijk vooral ook naar de video waarop de waterafstotendheid bizar duidelijk wordt

Citroën DS 19 Pallas, 1961

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen!! Op onze locatie in Helmond mocht ik deze Citroën DS 19 uit 1961 onderhanden nemen. Deze DS is in het verleden weliswaar een keer overgespoten geweest, de lak was echt aan een opfrisbeurt toe.
Na 2 stappen polijsten en de Kenolon Ceramic Shield (ceramische coating) is dit het resultaat. Klik op de bovenstaande foto voor de detailpagina waarop de video van het eindresultaat.

Paardentrailer

Dit was weer een uitdaging van een hele andere categorie! Het dak van deze paardentrailer was helemaal verweerd. Totaal geen glans meer. Na stevig polijsten en een Ceramic Shield (Keramische coating) behandeling was ie weer als nieuw! Vergeet vooral niet naar het filmpje te kijken (onder aan de gelinkte pagina)

Jaguar XJS, compleet lakherstel

Deze Jaguar XJS uit 1994 zat rondom vol met stofpuntjes in de lak. Het was een enorme klus, maar het eindresultaat was
verbluffend. Klik op de foto voor meer plaatjes
en een filmpje van het eindresultaat

Triumph TR 6 1973

Dit was echt een eer! Een hele goede vriend vertrouwde mij zijn 45 (!) jaar oude Triumph TR 6 toe. Deze auto zat nog in de EERSTE EN ORIGINELE LAK! De lak was helemaal dof en zie hier het resultaat.. Deze klus staat in mijn Top-3!

Honda Jazz 2004

Deze zwarte Honda Jazz uit 2004 was grijs en grauw, maar staat er nu weer als nieuw bij! 

BMW 3-Serie Cabrio in Ceramic Shield gezet

Dit was een superklus! BMW 3-serie Cabrio in de Keramische coating gezet. Superresultaat! Daarnaast was de lederen bekleding hier en daar wat vaal, maar na een speciale kleurbehandeling zag de bekleding er weer uit als nieuw!

Harley Davidson Fatboy 2003

Deze Harley Davidson Fatboy uit 2003 heb ik op locatie gedaan. Een geweldig resultaat, al zeg ik het zelf

Sea Ray Speedboot

Deze 7 meter lange Sea Ray speedboot moest ontdaan worden van alg en andere aanslag op de romp. Bijzondere klus. Gecoat met Kenolon Ceramic Shield!
Volgens de eigenaar vaart de boot nu sneller en is ie wendbaarder!

Mitsubishi Outlander

Deze Outlander zat rondom helemaal vol met schuurplekken en krassen. De eigenaar was bang dat ie opnieuw gespoten moest worden. Dat heb ik ‘m bespaard. Superklus was dit!

Deze VW Crafter moest ontdaan worden van bestickering en mooi strak gepolijst. zie hier het eindresultaat.