Mijn nieuwste speeltje; De Rupes ibrid Nano

Mijn nieuwste speeltje; De Rupes ibrid Nano

Vorige week heb ik mijn machine-arsenaal uitgebreid met deze fantastische polijstmachine; De Rupes Bigfoot ibrid Nano Longneck.
Deze prachtmachine werkt op accu’s én heeft een bijgeleverde adapter die rechtstreeks in een stopcontact kan, waardoor ik nooit zonder power kom te zitten. De Bigfoot ibrid Nano is een mini polijstmachine die werkt met pads van 30 tot 70 mm. waardoor deze uitermate geschikt is voor het polijsten van bijvoorbeeld dorpels, velgen, remklauwen en rondom kentekenplaten enz. Met deze machine ben ik in staat om nóg gedetailleerder te werken en daar word ik echt heel blij van!

Ik heb mijn Rupes Bigfoot ibrid Nano gekocht als luxe set met een uitgebreid pakket aan extra toebehoren. Zo kan ik, in slechts enkele kleine handelingen, de machine ombouwen van roterend naar roterend excentrisch door er een andere adapter op te zetten. Daarnaast kan ik binnen het excentrisch roterende spectrum kiezen tussen een uitslag van 3 mm en een uitslag van 12 mm waardoor ik nóg gerichter kan werken. Ook zitten er borsteltjes bij voor bijvoorbeeld het reinigen van wielbout gaten en lederen bekleding. De machine is superlicht van gewicht en omdat hij op batterijen werkt is hij erg stil. Kortom; ik ben nu al verliefd op deze supermachine!

mtfscheepers