Gtechniq Crystal Serum Light

Crystal Serum Light van Gtechniq is een premium coating op basis van SIO2. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele detailing wereld. Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger en gemakkelijker te onderhouden. Het is extreem resistent tegen weers-invloeden en chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving (wasstraten bijvoorbeeld) blijft Crystal Serum Light optimaal aanwezig. Het verhard de lak tot een maximum van 9H. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Daarom kan, bij goed onderhoud, deze coating makkelijk 5 jaar bescherming geven. 

Tip

Crystal Serum Light beschermt uw auto, motor, camper of caravan ook bijzonder goed tegen strooizout en pekel in de winter. Laat daarom uw auto, motor, camper of caravan ‘winterklaar’ maken door deze te laten coaten met deze keramische coating.

Aanbrengen van Crystal Serum Light

Het aanbrengen van Crystal Serum Light is een arbeidsintensieve klus. Na het polijsten ontvet ik de lak om maximale hechting van de keramische coating te waarborgen. Vervolgens breng ik de coating handmatig aan. Dit doe ik deel voor deel. Grotere oppervlakten (dak, motorkap etc.) verdeel ik in segmenten. Het is van groot belang om de juiste hoeveelheid keramisch coating aan te brengen en de juiste droogtijd te hanteren alvorens uit te poetsen. Hiervoor heb ik een training gevolgd.
Na het aanbrengen van de coating moet de auto, motor, boot, camper of caravan minimaal 12 uur binnen blijven staan. Dan is de coating helemaal uitgehard en geeft het optimale bescherming.

Kosten van een behandeling met Crystal Serum Light

De kosten van een behandeling met Crystal Serum Light hangt af van de grootte van de auto, motor, boot, camper of caravan. De vanaf prijs voor auto’s zit op € 350,- inclusief BTW.